مناطق جنگلی
پایان نامه نقش امکانات تفریحی در افزایش مدت توقف گردشگران در قم
برای توسعه و تقویت صنعت گردشگری صرفاً وجود جاذبهها و اماکن گردشگری کافی نیست؛ برای جذب حداکثری گردشگر نه تنها نمیتوان به داشتن جاذبه اکتفاء کرد بلکه باید مجموعه عوامل، عناصر و اجزاء در کنار هم قرار گیرند تا در سایه شکلگیری اصولی نظام گردشگری، این صنعت ارزشمند اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی را […]
دانلود پایان نامه مطالعات متالوژنی جنوبغرب كلاردشت
مواد معدنی پایه و اساس صنایع کشور را تشکیل میدهند. ایران دارای پتانسیل مواد معدنی فلزی و غیرفلزی خوبی میباشد. ذخایر کشف شده و در حال بهره برداری در مقایسه با پتانسیل ایران بسیار ناچیز است. این موضوع، زمینه و انگیزه ای جهت مطالعات متالوژنی جنوبغرب کلاردشت گردیده است. این گزارش شامل پنج فصل میباشد، […]
دانلود پایان نامه بایواستراتیگرافی و لیتواستراتیگرافی سازند کژدمی در زون ایذه
به منظور مطالعات دقیق بیواستراتیگرافی و لیتواستراتیگرافی سازندکژدمی در ناحیه زون ایذه، پنج برش سطح الارضی (بترتیب از شمال غرب به جنوب شرق) شامل یال جنوبی تاقدیس پیون، یال شمالی تاقدیس منگشت، یال شمالی تاقدیس بنگستان، یال شمالی تاقدیس میش و یال جنوبی تاقدیس آنه، انتخاب و مورد مطالعه دقیق قرار گرفته است. در طی […]
دانلود پایان نامه تحلیل ساختاری و فضایی عنصر چوب در معماری بومی استان گیلان
فصل اول- کلیات 1-1-بیان مساله : ……………………………. 1 1-2-سوابق تحقیق : …………………………… 3 1-3-پرسش های تحقیق : ………………………… 5 1-4-فرضیه های تحقیق : ……………………….. 5 1-5-اهداف تحقیق : …………………………… 6 1-6-نوع روش کار : …………………………… 6 فصل دوم 2-1-1ویژگی های جغرافیایی : …………………… 8 2-1-2 ویژگی های اقلیمی استان گیلان: ……………. 9 2-1-3 رودها و […]
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی ریزازدیادی گل آلسترومریا رقم fuego
فناوری کشت بافت و سلول در دومین انقلاب سبز، که بر اساس تغییر ژن و دستکاری ژنتیکی برای بهبود کیفیت و کمیت محصولات پایه گذاری شد، نقش کلیدی دارد. کشت بافت و سلول گیاهی به روشی گفته میشود که اجزای مختلف گیاه شامل سلول، پروتوپلاست، جنین، بافت، اندام و غیره در شرایط آزمایشگاهی و به […]
پایان نامه ارشد رشته صنایع : ارزیابی امکان استفاده از نشانگر مولکولی ISSR در بررسی تنوع ژنتیکی آفتابگردان
روغن یکی از ضروری ترین مواد غذایی برای تغذیه انسان بوده که کمیت و کیفیت آن تاثیر چشمگیری بر سلامت انسان دارد. دانه های روغنی دومین منبع غذایی مردم جهان را
آخرین نظرات