نرمال است
نرمال است
نرمال است
نرمال است
نرمال است
منبع: داده های پژوهش
تحلیل جدول (۴-۶)
متغیر کیفیت هوش تجاری با توجه به نتیجه آزمون کلموگروف- اسمیرنف دارای توزیع نرمال میباشد چون سطح معنیداری به دست آمده از این آزمون برابر ۰۶۵/۰ بوده و این مقدار کوچکتر از ۰۵/۰ میباشد. چون حجم نمونه برابر ۱۴۰ بوده و بیشتر از ۳۰ میباشد؛ طبق قضیه حد مرکزی نیز توزیع این متغیر نرمال است.
متغیر کیفیت اطلاعات با توجه به نتیجه آزمون کلموگروف- اسمیرنف دارای توزیع نرمال میباشد چون سطح معنیداری به دست آمده از این آزمون برابر ۰۵۲/۰ بوده و این مقدار کمتر از ۰۵/۰ میباشد. چون حجم نمونه برابر ۱۴۰ بوده و بیشتر از ۳۰ میباشد؛ طبق قضیه حد مرکزی توزیع این متغیر نرمال است.
متغیر ارزش تسهیم اطلاعات با توجه به نتیجه آزمون کلموگروف- اسمیرنف دارای توزیع نرمال میباشد چون سطح معنیداری به دست آمده از این آزمون برابر ۰۵۹/۰ بوده و این مقدار کمتر از ۰۵/۰ میباشد. چون حجم نمونه برابر ۱۴۰ بوده و بیشتر از ۳۰ میباشد؛ طبق قضیه حد مرکزی نیز، توزیع این متغیر نرمال است.
متغیر استفاده از اطلاعات با توجه به نتیجه آزمون کلموگروف- اسمیرنف دارای توزیع نرمال میباشد چون سطح معنیداری به دست آمده از این آزمون برابر ۱۷/۰ بوده و این مقدار بزرگتر از ۰۵/۰ میباشد. از طرفی چون حجم نمونه برابر ۱۴۰ بوده و بیشتر از ۳۰ میباشد؛ طبق قضیه حد مرکزی نیز، توزیع این متغیر نرمال است.
متغیر استقرار هوش تجاری با توجه به نتیجه آزمون کلموگروف- اسمیرنف دارای توزیع نرمال میباشد چون سطح معنیداری به دست آمده از این آزمون برابر ۱۷/۰ بوده و این مقدار بزرگتر از ۰۵/۰ میباشد. از طرفی چون حجم نمونه برابر ۱۴۰ بوده و بیشتر از ۳۰ میباشد؛ طبق قضیه حد مرکزی نیز، توزیع این متغیر نرمال است.
۴-۳-۲ محاسبه همبستگی بین متغیرهای تحقیق
برای محاسبه همبستگی بین کلیه متغیرهای تحقیق به دلیل نرمال بودن توزیع داده ها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شد.
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ضریب همبستگی شدت رابطه و همچنین نوع رابطه (مستقیم یا معکوس) را نشان میدهد. این ضریب بین ۱ تا ۱- میباشد و درصورت عدم وجود رابطه بین دو متغیر برابر صفر میباشد. این آزمون با توجه به فرضیات زیر به بررسی ارتباط بین دو متغیر می پردازد.
فرض (H0): همبستگی معنیدار بین دو متغیر وجود ندارد.
فرض (H1): همبستگی معنیدار بین دو متغیر وجود دارد.
نحوه داوری در مورد وجود یا عدم وجود ارتباط براساس سطح معنیداری بهدست آمده صورت میپذیرد. بدین ترتیب که اگر sig آزمون کوچکتراز ۰۵/۰ باشد فرض H0رد شده و بین دو متغیر ارتباط معنیداری وجود دارد.
جدول (۴-۷). نحوه داوری میزان عددی ضریب همبستگی
مقدار
نحوه داوری
۲۵/۰- ۰
همبستگی مستقیم- ضعیف
۵/۰- ۲۵/۰
همبستگی مستقیم – نسبتا قوی
۷۵/۰- ۵/۰
همبستگی مستقیم- شدید
۱- ۷۵/۰
همبستگی مستقیم- بسیار شدید
۰
همبستگی وجود ندارد
۲۵/۰- - ۰
همبستگی معکوس – ضعیف
آخرین نظرات